Wie zijn wij?

De dames achter familieportretjes.nl.

Anke

Anke

ontwerper + maker • ankepanke.nl

Hallo! Ik ben Anke, ik ben de oprichter / eigenaar. Degene die op social media post, emails beantwoord, producten bedenkt en de familieportretjes ontwerpt. Woonachtig in het zuiden van Nederland. Ik ben altijd met iets creatiefs bezig; echt, het is mijn werk, maar ook hoe ik ontspan.

Het idee van de portretten-shop ontstond naar aanleiding van mijn gezin-raamtekening ontwerpen en de huisnummerbordjes + plank samenwerking met Babbelijntje. Ik vond het zo leuk om te doen en zag de mogelijkheid om dat verder uit te breiden, dus tadaaa : ) Dit was 21 april 2020 (en op 1 juni gingen we open!).

streep

Marieke

Marieke

makerPlak&Co

Ik ben Marieke en woon met mijn lieve dochter Kate en poesje Kitty in de buurt van Den Haag. Mijn onderneming begon met stickers en signing, maar die is inmiddels uitgegroeid tot een veel groter assortiment van stickers tot gegraveerd acryl, posters tot houten enveloppenkisten en ga zo maar door. Mijn pand staat vol gave machines waarmee we bijna alles kunnen maken! Ik hou net zoveel van het ontwerpen als de uitvoering en let daarbij altijd op alle details zodat er een mooi product uitkomt.

P R O D U C T E N
houten bordje + magneten, kaartjes, kleurplaat, naambordje/sticker, poster, raam/muursticker, sleutelhanger, spiegel, stempel, sticker(vel) en weekplanner.

streep

Kim

Kim

makerBabbelijntje

Ik ben Kim, samenwonend met Eric (die ook regelmatig meehelpt gelukkig!) en moeder van 3 kinderen (10, 8 en 3 jaar). Je kunt je voorstellen dat 3 kinderen, een huishouden en soms zelfs nog een sociaal leven ; ) erg druk kan zijn. Zelf heb ik dus ook geen tijd om lang te winkelen voor een cadeautje. Mijn doel is dan ook om iedereen een leuk cadeau te kunnen laten geven, maar zonder dat dat veel tijd kost.

P R O D U C T E N
huisnummerbordje, houten (kaas)planken + mini plankje en schijfje.